نحوه برخورد مردم با حجاب اسلامی در خیابان های نیویورک

تهران - تحریریه - مطلب زیر برگرفته از مشاهدات عینی یک ایرانی ساکن آمریکا است که در وبلاگ شخصی اش منتشر کرد.

قبل از آمدن به آمریکا فکر می کردم که مردم اینجا اگر یک با حجاب ببینند به چشم تروریست نگاه می کنند. البته می دانستم که در اینجا اجباری به بی حجابی نیست. موقعی که برای درخواست ویزا به سفارت آمریکا رفته بودم بعضی از دوستان طالب که در آمریکا بودند گفته بودند که موقع مصاحبه اگر روسری اش را بردارد بهتر است و حتی می گفتند عکسش هم بدون روسری بگیرد. ولی اصلاً به روسری من کاری نداشتند و خانم محجبه ایرانی دیگری هم که در آنجا بود ویزا گرفت.
در مسیر آمدنی که از طریق آلمان (فرانکفورت) آمدیم، در فرودگاه قبل از سوار شدن در قسمت بازرسی وسایل، یک رانی که در هواپیما داده بودند همراه من بود خانمی که کیف ها را چک می کرد به من گفت که اجازه ندارم این رانی را با خودم ببرم. لحن گفتنش هم کمی تند بود و بدجوری به روسری من نگاه کرد. نمی دانم با همه اینطور برخورد می کرد یا فقط با من اینطوری بود.
آمریکا که رسیدیم در لس آنجلس وقتی از قسمت بازرسی در فرودگاه رد شدم دستگاه شروع کرد به آژیر کشیدن. چندتا آقا آنجا بودند به من گفتند که بروم کنار برای بازرسی. یکی از آنها چند بار با صدای بلند صدا می زد که یک خانم برای بازرسی بفرستند. ایستادم تا اینکه یک خانم آمد و با دستگاهی مرا چک کرد باز هم دستگاه صدا می داد ولی اصلاً از من نخواست که روسری یا مانتو ام را در بیاورم. گفتم شاید از گیره سر است یا سگک شلوار، گفت مشکلی نیست.
یک مورد دیگر این بود که وقتی رفته بودیم خرید، فروشنده که یک دختر هم سن و سال خودم بود از روسری ام خوشش آمد و از آن تعریف می کرد.
یک بار هم که سوار اتوبوس بودیم خانمی کنار من نشسته بود وقتی پیاده شد چند مرد آنجا ایستاده بودند ولی هیچکدام ننشستند، به نظرم رسید که فکر کردند شاید من راحت نباشم. برای گرفتن کارت شناسایی که به یکی از ادارات دولتی رفته بودم همانجا عکس می گرفتند، گفتند برای شناسایی چهره مقداری گوش ها باید پیدا باشد ولی روسری مشکلی ندارد.
چند وقت پیش در امتحان زبان جی آر ای، منشی که خانمی بود از من خواست که همراه او به سرویس بهداشتی بروم که ببیند زیر روسری ام چیزی پنهان نکرده ام و در آنجا با لبخند از من پرسید آیا این همان حجاب است.
در اینجا تا بحال ندیده ام که روی حجاب، کسی مشکلی داشته باشد. داخل محیط دانشگاه هم 3-4 مورد عرب کاملاً باحجاب دیده ام حتی یک بار یک آمریکایی باحجاب دیدم. در اینجا کسی روی حجاب تعصبی ندارد حتی در مجتمع مسکونی ما خانواده هندی هستند که دقیقاً مثل هندوستان لباس می پوشند. نه تنها روی لباس بلکه روی لباس سنتی هم کسی تعصبی ندارد. الهه علیدوستی
۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳
کد خبر: 3819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =